TV GONIČ: GANGS OF LONDON (Sky)

PA PIČKA VAM MATERINA DA VAM PIČKA MATERINA! ŠTA MI SE KAO OVDE DRUŽIMO HVALA TI FRIDUME ŠTO NAM PREPORUČUJEŠ FILMOVE I ŠOUOVE KOLIKO SI DIVAN ŠTO TROŠIŠ SVOJE VREME I SVOJ ŽIVOT NA OVE FRI DOPISE KAD BISMO SAMO ZNALI KAKO DA TI SE ZAHVALIMO I KAO NIKO OD VAS PIČAKA NIJE GLEDAO GANGS OF LONDON I NIJE MU PALO NA PAMET DA MI PREPORUKU O TOME NEKAKO DOSTAVI I/ILI ISTETOVIRA NA ČELO?!!! KOJE STE VI PIČKE SVA SREĆA ŽIVITE U SRBIJI MAJKI MAJČICI DOMOVINI NAJVEĆIH SVETSKIH PIČAKA!

Gangs Of London je tooooooooooooooooooooooooooliko OVER THE TOP da sam morao da započnem tekst o njoj CAPS LOCKOM i nekim sadržajem koji će vam podići dlake iznad klitorisa.

Gangs Of London je tooooooooooooooooooooooooooliko OVER THE TOP da je morao da je (ko-)osmisli isti tip koji je svetu poklonio i The Raid Redemption i The Raid 2. Koje ako niste gledali, jebiga nisam vam ja kriv što živite u Domorodačkoj Republici Gayme of Thrones.

Gangs of London je tooooooooooooooooooooooooooliko OVER THE TOP da je “grand finale” već u četvrtoj od devet epizoda. A onda se ponovi i u petoj, šestoj, sedmoj, osmoj i devetoj epizodi. Tj u osmoj epizodi BRATE SRUŠE ZGRADU NAJN ILEVEN U SRED LONDONA KAO DOBAR DAN!!!!!!!

Gangs Of London je toooooooooooooooooooooooooliko OVER THE TOP da, bratori, nema nikakvih bandi u ovoj seriji, a i London je toliko nadrealan i prebudžen da ne da ne postoji u ovom izdanju nego svih 27 miliona njegovih stanovnika drka na ovu seriju što žive u “takvom” gradu. Gangs Of London je STAR FUCKIN WARS AVENGERS PIČKE MATERINE level Peaky Blinders u sadašnjem izmišljenom Londonu.

Gangs Of London je toooooooooooooooooooooooooliko OVER THE TOP da pola glavnog kasta ne dočeka kraj prve sezone. A jedno deset hiljada njih ostane mrtvo tek onako.

Gareth Evans je, naravno, koreografisao sve akcione scene, ali je ovaj put koreografisao (pod navodnicima) i čitav ovaj svet kao jednu OVER THE TOP gangstersku hroniku koja spaja svet mafije i visokog finansijskog dilovanja novca i to kroz albanske, turske i kurdistanske ekipe kao extras na ove lokalne, crne i bele. Koje sve pričaju svoje jezike i izgledaju debelo autentično.

Glavni junak je Elliot Finch za koga spekulišu da će biti novi Bond. Kad odgledate šta mu se sve desilo u GoL, smejaćete se Danielu Craigu kao klempavom malom detetu. Gangs Of London je tooooooooooooooooooooooooliko OVER THE TOP da u jednom trenutku sirotog Elliota tabači tip koji izgleda kao da je John Grant progutao Hulka!

Gomorra, Sopranos, The Wire… braćala sve to pada u vodu pod teretom realističnosti i društvene kritike. GoL je apsurdno nabildovana zabava kojoj je jedini cilj da razvaljuje i razvaljuje i razvaljuje i razvaljuje i razvaljuje… BUKVALNO NIKADA NIGDE NISTE GLEDALI OVAKVU SERIJU!!!! Što je možda ne čini najboljom ikada, ali je MUST bez presedana za sve kojima oči rade.

Druga sezona je upravo liknula na vaš teve kanal. I o njoj uskoro.

MMnG SERTIFIKAT JEBENO NAJBOLJE SERIJE 2021. RETROFAKINAKTIVNO!!!

3 thoughts on “TV GONIČ: GANGS OF LONDON (Sky)

  1. Ne verujem šta pričaš! Niko iz mog okruženja mi nije pomenuo ovu seriju do sada, a gledaju manje više sve isto što i ti ili makar šta vidimo ovde. Ne sećam se ni neke zvučnije kritike, nisam proverio guardian ali sad ću.

    Like

Leave a comment

Design a site like this with WordPress.com
Get started