TV GONIČ: THE FRESH PRINCE OF BEL-AIR REUNION SPECIAL (HBO Max)

Ne znam ko trenutno vlada HBO-om, ali taj će im doći glave.

Iz razloga znanih samo natkurčivačkim pobudama napujdanim menadžerima, HBO je još prošle godine gromoglasno najavio da će okupiti Friends(e) u specijalnoj epizodi. Seriju koja nikada nije išla na njihovom kanalu. A ni sada ne ide. Potom je ove godine usledio “prigodni” specijal West Wing, za koji, u najboljem slučaju, možemo reći da se lepo nadovezao na tekovine brenda “HBO”, iako ni ova serija nikada nije emitovana na HBO-u.

A onda je prošle nedelje pristigao i specijal koji komemoriše/komemorizuje(?!) sitkom The Fresh Prince Of Bel Air, koji također nikada nije emitovan na HBO-u, niti se danas tamo re-emituje (svih šest sezona dostupno vam je na Netflixu!). Ako ostavimo po strani zašto se idioti sa NBC-ija (gde je sitkom emitovan u prvoj polovini devedesetih) nisu prihvatili proslave trideset godina od prve epizode, još je manje jasno zašto su to uradili ovi s HBO? Da bi pokazali da mogu? Da su oni očevi “pravih stvari” u ovom re-writeu istorije?! Zato što nemaju ideje šta drugo da rade? Zato što su kao i jadni srpski brend menadžeri dobili propisane brojke novih subskrajbera i moraju da ih ispune makar survali brend u provaliju (za vreme svoje vladavine)?!

Sam po sebi, specijal je lepo sumirao impresivne tekovine sitkoma, pre svega na terenu proturenih tema koje danas promoviše Black Lives Matter, dok se kast pristojno nagrlio, nasuzio i potrudio da pokaže i dokaže da su jednom davno bili “porodica” i da su to i ostali, uprkos nekim zbunjujućim konfliktima (Will Smith vs Vivian Banks). Will Smith je bio domaćin, ali je dopustio i drugima da (svi zajedno) imaju svojih “ekstra” 15 minuta.

Ali čemu? Na HBO-u?!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Create your website with WordPress.com
Get started
<span>%d</span> bloggers like this: